Επιλέγοντας την κατάλληλη βαλίτσα ταξιδιού

Επιλέγοντας την κατάλληλη βαλίτσα ταξιδιού

Τρίτη, Μαΐου 28th, 2013

Οπουδήποτε κι αν έχετε επιλέξει να πάτε ή γιατί θα πάτε, υπάρχουν βαλίτσες ταξιδιού εκεί έξω όπου έχουν σχεδιαστεί ειδικά για σας και το ταξίδι σας. Μην ανησυχείτε το Bagz.gr σας δίνει χρήσιμα tips για το πώς θα επιλέξουμε την κατάλληλη βαλίτσα ταξιδιού.

1) Να είναι εύκολη στην μεταφορά και στη χρήση

Όπως κάθε τσάντα που επιλέγουμε για την καθημερινότητα μας πρέπει να είναι άνετη και χρηστική, έτσι και η βαλίτσα ταξιδιού δεν αποτελεί εξαίρεση. Ένας σημαντικός παράγοντας είναι το μέγεθος της, όπου αυτό εξαρτάται από πόσες μέρες θα πάμε κάπου, με πιο μέσο και τι θα πάρουμε μαζί. Απαντώντας τις παραπάνω ερωτήσεις θα έχετε μια εικόνα για το τι χρειάζεστε ακριβώς.

2) Σκληρή ή όχι

Οι μαλακές βαλίτσες είναι πιο διαδεδομένες από ό, τι οι σκληρές μιας και είναι πιο χρηστικές και οικονομικές . Οι εξωτερικές τους πλευρές είναι από σκληρό ύφασμα όπου τις κάνει πιο ανθεκτικές, επιπλέον επεκτείνονται λίγα εκατοστά το οποίο είναι χρήσιμο όταν θες λίγο ακόμα χώρο. Από την άλλη πλευρά οι σκληρές βαλίτσες είναι φτιαγμένες ώστε να κρατούν το σχήμα τους και να προστατεύουν τα αντικείμενα σας καλύτερα, ειδικά αν έχετε κάτι εύθραυστο μέσα. Είναι αδιάβροχες, πιο ανθεκτικές και συνήθως ελαφρύτερες (εξαρτάται από το υλικό κατασκευής). Τέλος καθαρίζονται πιο εύκολα.

3) Με ρόδες ή χωρίς

Χωρίς αμφισβήτηση τα ροδάκια στις βαλίτσες κάνουν την ζωή μας πιο εύκολη. Με 2 ροδάκια το βάρος μοιράζεται και είναι πιο σταθερές, ιδιαίτερα σε τραχιές επιφάνειες. Οι βαλίτσες με τα 4 ροδάκια μεταφέρουν όλο το βάρος συν ότι κάνουν πιο εύκολα ελιγμούς, ιδιαίτερα σε στενούς διαδρόμους. Πλέον μπορείτε να βρείτε με 4 ροδάκια όπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν και με τους δυο τρόπους, με αποτέλεσμα να κάνουν ακόμα πιο εύκολα τα πράγματα.

4) Να ταιριάζει με το προσωπικό σας στυλ

Πλέον οι βαλίτσες δεν είναι μονότονες και επειδή ο καθένας μας έχει το δικό του προσωπικό στυλ ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες της τελικής μας επιλογής είναι το design τους. Πλέον στη αγορά υπάρχει τόσο μεγάλη ποικιλία όπου θα βρείτε σίγουρα βαλίτσες όπου τα χρώματα και τα σχέδια τους θα σας κατακτήσουν.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.bagz.gr

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)