Ηλεκτρονικό Τσιγάρο, ο Νέος Τρόπος Εναλλακτικού Καπνίσματος

Ηλεκτρονικό Τσιγάρο, ο Νέος Τρόπος Εναλλακτικού Καπνίσματος

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 19th, 2013

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άνθρωποι προσπαθούν να βρουν εναλλακτικούς τρόπους για να σταματήσουν το κάπνισμα αλλά να παίρνουν την νικοτίνη που χρειάζονται. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο έχει αποδειχθεί η καλύτερη εναλλακτική λύση καπνίσματος και υπάρχουν πολλοί λόγοι που συνηγορούν υπέρ αυτής της άποψης. Οι καπνιστές που επιθυμούν να ελαττώσουν το κάπνισμα ή ακόμα και να το κόψουν, είναι σε θέση με το ηλεκτρονικό τσιγάρο, να απολαμβάνουν την τελετουργία του καπνίσματος αποφεύγοντας πολλές αρνητικές επιδράσεις.

Πρώτα απ’ όλα, πρόκειται για την πιο υγιεινή επιλογή και η υγεία μας πρέπει να είναι ένας από τους πρωταρχικούς μας στόχους. Όταν καπνίζεται το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας που το γεμίσατε με υγρά αναπλήρωσης που περιέχουν νικοτίνη, συνεχίζεται να παίρνετε την νικοτίνη που το σώμα σας θέλει. Να τονίσουμε ότι υπάρχουν και υγρά αναπλήρωσης με καθόλου νικοτίνη. Επίσης όταν χρησιμοποιείτε το ηλεκτρονικό τσιγάρο, εισπνέετε ατμό που είναι πολύ πιο καθαρός από τον καπνό που εισπνέατε όταν καπνίζατε τα κοινά τσιγάρα. Επίσης, με το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν λαμβάνεται καθόλου πίσσα, η οποία είναι και αυτή που βλάπτει τους πνεύμονες. Η πίσσα κολλάει στους πνεύμονες σας και οδηγεί σε πιθανά προβλήματα υγείας (ακόμα και καρκίνο των πνευμόνων), περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ουσία που έχει σχέση με το κάπνισμα. Μπορεί να φράξει τις αρτηρίες σας και να οδηγήσει ακόμα και σε σοβαρά καρδιαγγειακά νοσήματα. Έτσι με τη χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου, αποφεύγεται την εισπνοή αυτής της βλαβερής ουσίας και έχετε ήδη ένα τεράστιο πλεονέκτημα για την υγεία σας. Οπότε καταλαβαίνουμε ότι πέρα απο την συσκευή του ηλεκτρονικού τσιγάρου που χρειαζόμαστε για να ξεκινήσουμε, πρέπει να εστιάσουμε και στα υγρά αναπλήρωσης. Τα υγρά αναπλήρωσης ART, που εισάγονται από την Αμερική για αποκλειστική διάθεση της ICIGARETTE, πιστοποιούνται ως ακίνδυνα για την υγεία αλλα και για το περιβάλλον από τα Ελληνικά Πανεπιστήμια Θεσσαλίας και Κρήτης.

Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα που έχει το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι ότι μπορείτε να το καπνίζετε όπου θέλετε. Όλοι οι καπνιστές πλέον έχουν επίγνωση των περιορισμών του καπνίσματος σε κλειστούς χώρους βάση νομοθετικού διατάγματος και των υψηλών προστίμων εάν τους παραβείτε. Δεν θα ήταν ωραίο να μπορούσατε να ανάψετε ένα τσιγάρο στο τραπέζι μετά το τέλος του γεύματος σε ένα εστιατόριο ή να μπορείτε να καπνίσετε παρέα με τους φίλους σας στο μπαρ όπου χαλαρώνετε και πίνετε μπύρες; Με το ηλεκτρονικό τσιγάρο μπορείτε γιατί με τη χρήση του δεν παράγεται καπνό. Αυτό που εισπνέετε είναι ατμός και είναι απολύτως νόμιμο να καπνίζετε σε κλειστούς χώρους γιατί δεν εκπνέετε τον επιβλαβή καπνό τον κοινών τσιγάρων, αλλά απλά ατμό.

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει καπνός, σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει και αυτή η άσχημη μυρωδιά των τσιγάρων. Οι περισσότεροι άνθρωποι που δεν καπνίζουν είναι συνήθως φανατικοί αντικαπνιστές που μισούν την μυρωδιά του καπνού και δεν θέλουν να βρίσκονται κοντά σε αναμένα τσιγάρα, γιατί γίνονται και αυτοί παθητικοί καπνιστές. Με το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε πια για την παρατεταμένη μυρωδιά καπνού. Δεν θα μυρίζετε πλέον σαν καπνιστής μεταξύ ανθρώπων που δεν καπνίζουν και το σπίτι σας δεν θα μυρίζει άλλο πια σαν τασάκι. Η αναπνοή σας θα είναι πολύ πιο ευχάριστη με το που ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Με όλα αυτά τα σημαντικά πλεονεκτήματα που παρουσιάζει το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι δύσκολο να μην του δώσετε μια ευκαιρία. Αυτά τα ίδια θετικά πλεονεκτήματα είναι που κάνουν τις πωλήσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων να αυξάνονται συνεχώς σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες.

Για ακόμα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ηλεκτρονικό τσιγάρο αλλά και τα υγρά αναπλήρωσης μπορείτε να επισκεφθείτε το eshop ICIGARETTE.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Ηλεκτρονικό Τσιγάρο, ο Νέος Τρόπος Εναλλακτικού Καπνίσματος, 5.0 out of 5 based on 4 ratings