Μεταφορές Λυμάτων – Άντληση Υδάτων

Μεταφορές Λυμάτων – Άντληση Υδάτων

Πέμπτη, Απριλίου 18th, 2013

 

Προσφέρουμε άντληση υδάτων και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις με συνέπεια και επαγγελματισμό Η εταιρεία μας ειδικεύεται σε παντός είδους αντλήσεις υδάτων. Σε περιπτώσεις πλημμύρων, βουλωμένων αποχετεύσεων ή διαρροών έχουμε τα κατάλληλα μηχανήματα για να σας απαλλάξουμε από τα περιττά νερά  από υπόγεια, φρεάτια ανελκυστήρων, υπόγειους χώρους στάθμευσης.

 

Τι εννοούμε άντληση υδάτων? Σε πολλές περιοχές λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, πολλά υπόγεια πλημμυρίζουν ή σωλήνα του αποχετευτικού δικτύου έχει πρόβλημα με αποτέλεσμα να πλημμυρίζουν υπόγειοι χώροι ή ασανσέρ κ.τ.λ.  Η εταιρεία μας βρίσκεται με τα τελειότερα αντλητικά μηχανήματα, κατάλληλα να αντλήσουν πάσης φύσεως υγρά, στερεά λύματα, βοθρόνερα και γενικά ακάθαρτα ύδατα. Μην διστάσετε να μας καλέσετε, ακόμα και για μια ερώτηση.  

Η άντληση δεν είναι με συγκεκριμένο κόστος καθώς αυτό υπολογίζεται από τα τετραγωνικά και πόσους πόντους νερό περιέχουν. Μην διστάσετε να μας καλέσετε, για οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε.

 

Τα αστικά λύματα συνιστούν ένα θολό υγρό που περιέχει κυρίως νερό, αιωρούμενα οργανικά και ανόργανα προϊόντα, στερεά σωματίδια, διαλυμένα συστατικά και μικροοργανισμούς. Η δυσάρεστη οσμή και το χρώμα τους, κατά μεγάλο μέρος προκαλείται από το οργανικό υλικό που υφίσταται αναερόβια διάσπαση από βακτήρια. Τα οικιακά λύματα παράγονται από τις ανάγκες των ανθρώπων όπως η αφόδευση, η χρήση του μπάνιου, η προετοιμασία του φαγητού κ.α. Η σύνθεση των λυμάτων μπορεί να προσδιορισθεί χρησιμοποιώντας φυσικές, χημικές και βιολογικές διαδικασίες.

ΠροσφέρουμεΜεταφορά Λυμάτωνμε την μέγιστη δυνατή ταχύτητα και ασφάλεια.  

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)