Μπορείτε Να Χάσετε Λίπος Μόνο Στην Κοιλιά;

Μπορείτε Να Χάσετε Λίπος Μόνο Στην Κοιλιά;

Τρίτη, Μαΐου 28th, 2013

Οι περισσότεροι από εμάς ξέρουμε ότι το λίπος στην κοιλιά είναι ένα σημάδι που δείχνει ότι θα αντιμετωπίσουμε κάποια προβλήματα με την υγεία μας, αν δεν κάνουμε εγκαίρως κάτι. Οι άντρες ιδιαίτερα στην εποχή μας, ακούνε συχνά ότι αν κάποιος έχει συσσωρευμένο λίπος στην κοιλιά και όχι σε άλλα σημεία του σώματος του, έχει περισσότερες πιθανότητες να παρουσιάσει προβλήματα με την καρδιά του από ότι κάποιοι που δεν έχουν τέτοιο χαρακτηριστικό στο σώμα τους.

Ένα από τα πιο συνηθισμένα ερωτήματα των ενδιαφερόμενων είναι… Μπορώ να χάσω λίπος στην κοιλιά; Η απάντηση είναι απλή, αλλά συνήθως μπερδεύει. Ναι. Μπορείς να χάσεις λίπος στην κοιλιά, αλλά δεν μπορείς να χάσεις λίπος ΜΟΝΟ από την κοιλία.

Αν θέλετε να χάσετε βάρος, μπορείτε να το κάνετε σχετικά εύκολα. Αν θέλετε να στοχεύσετε το σημείο που θα το χάσετε, τότε πρέπει να ξέρετε ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται. Δεν μπορείτε να χάσετε βάρος τοπικά. Με διάφορα κόλπα που θα σας προτείνουν, το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να κοροϊδέψετε τον εαυτό σας και τους γύρω σας για κάποιο χρονικό διάστημα. Μετά θα επανέλθετε στην αρχική σας κατάσταση.

Σκοπός σας πρέπει να είναι η συνολική απώλεια βάρους. Η τοποθέτηση του λίπους στο σώμα μας έχει να κάνει με τα γονίδια μας και δεν μπορείτε να κάνετε κάτι για να την αλλάξετε. Αν ακολουθήσετε ένα ισορροπημένο και ασφαλές πρόγραμμα διατροφής, σε συνδυασμό με τακτική άσκηση, τότε θα χάσετε βάρος από όλο το σώμα σας και κατά συνέπεια και από την κοιλιά.

Για άλλη μια φορά… Δεν μπορείτε να στοχεύσετε το κάψιμο λίπους στο σώμα σας! Μην ακούτε ψεύτικες υποσχέσεις. Φροντίστε να χάσετε μερικά κιλά και η διαφορά δεν θα αργήσει να φανεί. Μην προσπαθείτε να αλλάξετε το σχήμα σας. Μόνο αν τονώσετε το σώμα σας και χάσετε μεριά κιλά θα δείξετε καλύτερα. Θα στέκεστε καλύτερα και οι μύες σας θα ομορφαίνουν τη συνολική εικόνα σας.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Μπορείτε Να Χάσετε Λίπος Μόνο Στην Κοιλιά;, 5.0 out of 5 based on 1 rating