Προγνωστικά και αποδόσεις στο πάμε στοίχημα

Προγνωστικά και αποδόσεις στο πάμε στοίχημα

Πέμπτη, Ιανουαρίου 3rd, 2013

Πολλοί λένε ότι στο πάμε στοίχημα οι αποδόσεις είναι το άλφα και το ωμέγα. Όπως βέβαια και στα προγνωστικά. Εξάλλου αγοράζουμε το… προϊόν και αυτό που παίρνουμε πρέπει να μας καλύπτει. Ειδάλλως δε μας συμφέρει. Είναι αποδεδειγμένο ότι αν ποντάρουμε επανειλημμένα σε λάθος τιμές τότε σε βάθος χρόνου θα βγούμε χαμένοι.

Το πάμε στοίχημα είναι αποδόσεις υποστηρίζουν μερικοί. Δεν έχουν και άδικο. Εξάλλου αυτό προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε έναντι των book και των εταιριών. Να ξεχωρίσουμε την καλή απόδοση και σε αυτήν να ποντάρουμε. Υπάρχουν παίκτες που παίζουν με τον δικό τους τρόπο. Άλλοι μικρές αποδόσεις, άλλοι μεσαίες και κάποιοι άλλοι μεγαλύτερες. Όλοι όμως στοχεύουν στην σωστή τιμή ανάλογη με την δυσκολία της αναμέτρησης. Έτσι και στα προγνωστικά. Ο καθένας αναζητεί τις επιλογές που θα τον καλύπτουν. Μονά αποδεκτά, δυάδες, παρολί, «βόμβες», ειδικά στοιχήματα είναι μεταξύ άλλων αυτά που μπορούμε να αναζητήσουμε.

 Ο κάθε παίκτης ανάλογα με το πορτοφόλι του κινείται και στις αποδόσεις, καθώς γι” αυτόν που θα επιλέξει το 1,20 και το 1,30 απαιτείται σίγουρα ένα σεβαστό ποσό. Κάπως έτσι μπορούμε να διπλασιάσουμε τα χρήματα μας και σίγουρα οι πιθανότητες να επαληθευτεί το δελτίο μας είναι περισσότερες. Βέβαια οι εκπλήξεις πάντα υπάρχουν στον αθλητισμό και συνάμα το ποντάρισμα μας να πάει χαμένο. Υπάρχει βέβαια και η δυνατότητα να βάλουμε λιγότερα χρήματα και να επιλέξουμε αναμετρήσεις μεγαλύτερων αποδόσεων, που εκεί βέβαια θα ρισκάρουμε περισσότερο. Τουλάχιστον σε αυτήν την περίπτωση δεν θα… κλαίμε τα λεφτά μας.

Μπορεί να χρειαστεί να προσπαθήσουμε αρκετές φορές, όμως το άγχος θα είναι λιγότερο σε σχέση με την πρώτη περίπτωση. Όπως και να έχει στο πάμε στοίχημα όλα περιστρέφονται γύρω από τις αποδόσεις. Πρέπει να είμαστε προσεχτικοί και πάντα να εξετάζουμε όλα τα δεδομένα πριν προχωρήσουμε στις επιλογές μας. Αν κάτι δεν μας κάνει, καλύτερα ας μην μπούμε στην διαδικασία, καθώς το στοίχημα δεν είναι απλώς ένα παιχνίδι. Ρισκάρουμε τα λεφτά μας και προσδοκούμε στο κέρδος.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)