Συντήρηση Ανελκυστήρων

Συντήρηση Ανελκυστήρων

Παρασκευή, Μαρτίου 29th, 2013

 

Η  Τεχνική Εταιρεία Ανελκυστήρων  “S. & N. Karamolegos lift” ιδρύθηκε το 2002 και διαθέτει πολυετή εμπειρία στην  εγκατάσταση και συντήρήση ανελκυστήρων και ανυψωτικών μηχανημάτων. Στόχος της εταιρείας είναι η συνεχής ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών της και η αύξηση της εμπιστοσύνης τους στις υπηρεσίες που προσφέρει. Εξυπηρέτουμε τον Πειραιά και τις ευρύτερες περιοχές.

 

Αναλαμβάνουμε  τη μελέτη, το σχεδιασμό και την εγκατάσταση νέων ανελκυστήρων και ανυψωτικών μηχανημάτων, καθώς επίσης τη συντήρηση, την επισκευή και την αναβάθμιση υφιστάμενων εγκαταστάσεων σε πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, νεόδμητα κτίρια, επαγγελματικούς και βιομηχανικούς χώρους.

 

Το τμήμα μελετών και σχεδιασμού της “S. & N. Karamolegos lift” εκπονεί τη μελέτη και τα σχέδια εφαρμογής, τα οποία τηρούνται πιστά υπό την επίβλεψη του αρμόδιου μηχανικού κατά την εγκατάσταση των ανελκυστήρων.

 

Εάν θέλετε να προβείτε σε μια Επισκευή – Αναβάθμιση  Ανελκυστήρων, επικοινωνήστε με το εξειδικευμένο προσωπικό της “S. & N. Karamolegos lift”  και εξασφαλίστε τη βέλτιστη τεχνική, αισθητική και οικονομική πρόταση!

 

Ανελκυστήρας ή ανυψωτήρας ονομάζεται κάθε εγκατάσταση που χρησιμοποιείται για την ανύψωση βαρών, προσώπων ή πραγμάτων. Σήμερα έχει επικρατήσει ο γαλλικός όρος ασανσέρ για τον ανελκυστήρα που χρησιμοποιείται στα πολυώροφα κτίρια. Ανοίγοντας τον δρόµο για την κατασκευή υψηλότερων κτιρίων ο ανελκυστήρας διαδραµάτισε αποφασιστικό ρόλο στη δηµιουργία της χαρακτηριστικής αστικής φυσιογνωµίας πολλών σύγχρονων πόλεων.

Από τότε ακολούθησαν πάρα πολλές τελειοποιήσεις, ιδίως σε ότι αφορά την ασφάλεια του συστήματος. Έτσι γενικεύτηκε η χρήση τους, δίνοντας τη δυνατότητα να κατασκευαστούν πολυώροφα κτίρια. Σήμερα υπάρχουν πάρα πολλές και ποικίλες μορφές ανελκυστήρων ανάλογες με τις διάφορες μορφές χρήσης τους.

 

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Απαντήστε