ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΑΤ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΑΤ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 1st, 2012

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι  προκατασκευασμένες κατοικίες είναι πλέον ένα κομμάτι των κατασκευών και έχει αρχίσει να κερδίζει μερίδιο στην ελληνική αγορά.  Η προτίμηση των προκατασκευασμένων κατοικιών είναι πολύ μεγαλύτερη λόγω την οικονομικής κλίμακας και της γρήγορης παράδοσης.prokat katoikia 300x169 ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΑΤ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

Τι σημαίνει όμως αυτό όταν πάρουμε την απόφαση να αγοράσουμε μία προκάτ κατοικία? Σίγουρα υπάρχουν ερωτήματα ακόμα και σήμερα που δεν έχουν απαντηθεί ή δεν είναι ξεκάθαρα στον πελάτη ή σε κάποιον που ενδιαφέρεται και δεν έχει καμία γνώση πάνω στις προκάτ κατοικίες. Κάποια ερωτήματα από αυτά είναι:

Πόσο αξιόπιστες είναι οι προκατασκευασμένες κατοικίες;

Στην σημερινή εποχή οι προκάτ κατοικίες είναι αρκετά αξιόπιστες. Σίγουρα μεγάλο ρόλο στην αξιοπιστία παίζει και η εταιρεία που θα συνεργαστείτε για αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην έρευνα

Ποιο είναι το κόστος μιας προκάτ κατοικίας;

Το κόστος πάντα κυμαίνεται ανάλογα με τα τετραγωνικά μέτρα που θα ζητήσει ο πελάτης.

Οι προκατασκευασμένες κατοικίες είναι αντισεισμικές;

Οι προκατασκευασμένες κατοικίες έχουν υψηλό δείκτη αντισεισμικότητας, μάλιστα πολύ πιο υψηλούς από αυτούς των συμβατικών κατασκευών, λόγω του αυξημένου μέτρου ελαστικότητας.

Υπάρχει περιορισμός στην αρχιτεκτονική κάτοψη μιας προκάτ κατοικίας;

Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Οι διατομές των σιδήρων επιτρέπουν οποιαδήποτε μορφή και σχήμα στην κατασκευή.

 

Σίγουρα υπάρχουν ακόμα πολλά αδιευκρίνιστά ερωτήματα . Όμως ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες για το σωστό αποτέλεσμα είναι η σωστή επικοινωνία μεταξύ του πελάτη και της προκάτ εταιρείας.

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Απαντήστε