Το καλύτερο CMS: το WordPress !

Το καλύτερο CMS: το WordPress !

Δευτέρα, Μαρτίου 11th, 2013

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πλέον οτι η  ιστοσελίδα είναι ουσιαστικά η βιτρίνα της επιχείρησής σας στον ηλεκτρονικό κόσμο του Internet, γι΄αυτό πρέπει να αποτελεί μέρος  της επιχειρησιακής στρατηγικής σας.
Σήμερα ένα σημαντικό ποσοστό των πωλήσεων προέρχεται μέσω του διαδικτυακού τόπου, αυτό είναι πλέον μια πραγματικότητα  για χιλιάδες επιχειρήσεις. Μια μια πρόχειρη και κακοσχεδιασμένη ιστοσελίδα μπορεί να αποτρέπει τους χρήστες του διαδικτύου να  επισκέπτονται την ιστοσελίδα σας , με αποτέλεσμα αυτό να έχει αντίκτυπο στα έσοδα, θα πατηρήσετε δηλαδή μια σημαντική μείσωση των πωλήσεων σας. Αντίθετα, μια ποιοτική ιστοσελίδα της δίνει κύρος και προτρέπει τους χρήστες  να την επισκέπτονται όλο και πιο συχνά γεγονός  που θα   απογειώσει τις πωλήσεις σας.
Πώς θα επιτύχετε όμως την καλή εμφάνιση των ιστοσελίδων σας;  Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να κατασκευάσετε  με σωστό τρόπο την ιστοσελίδα σας.  Υπάρχουν πολλοί τρόποι και συστήματα κατασκευής ιστοσελίδων. Μερικά απο αυτά είναι : το Drupal, το Joomla, το WordPress και άλλα παρόμοια.
Ωστόσο, συνήθως προτιμούμε να χρησιμοποιήσουμε το wordpress επειδή είναι το πιο εύχρηστο και φιλικό σύστημα διαχείρισης  περιεχομένου (Content Management System –CMS) από όλα τα άλλα.
Χαρασκτηριστικά μπορούμε να αναφέρουμε μερικές  χρήσιμες πληροφορίες  όσον αφορά το συγκεκριμένο σύστημα διαχείρισης .

•    Το WordPress θεωρείτε στην αγορά  όχι μόνο το πιο φιλικό σύστημα διαχείρισης προς τον χρήστη αλλά και προς τις μηχανές αναζήτησης. Με τις σύντομες διαδικασίες εκμάθησης και  πλούσια βοηθήματα χρήσης ακόμα και στην ελληνική γλώσσα  , το λογισμικό αυτό γίνεται ακόμα πιο προσιτό για τους χρήστε. Ακόμα, τα βοηθήματα παρέχονται και  μέσω βίντεο. Τ΄οτι το WordPress είναι φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης σημαίνει οτι οι ιστοσελίδες που είναι κατασκευασμένες με αυτό το σύστημα θα αξιολογηθούν σε υψηλότερες θέσεις στις σελίδες των μηχανών. Αυτό είναι παρα πολύ σημαντικό αφού όσο πιο ψηλά κατατάσσεται μια ιστοσελίδα τόσο πιο πολλές επισκέψεις θα δεχτεί και συνακολούθως περισσότερες πωλήσεις.
•    Επίσης,το WordPress  διαθέτει  ένα σύνολο εικαστικών θεμάτων (themes) και προσθέτων (plugins) , τα οποία είναι ξεχωριστά από το κύριο λογισμικό. Τα πρόσθετα είναι αυτά που δίνουν μια πρόσθετη ευελιξία σε αυτό το σύστημα. Με το wordpress μπορείτε να αποκτήσετε αυτό ακριβώς που επιθυμείτε εφόσον  πρώτα το εγκαταστήσετε και το εμπλουτίσετε με  τα κατάλληλα πρόσθετα .Τα εικαστικά θέματα προσφέρουν  ακόμα περισσότερα  σχέδια και χρώματα για να καλύψετε τις δικές σας απαιτήσεις.
•    Για την κατασκευή ιστοσελίδων σας  με  wordpress  μπορείτε να απευθυνθείτε σε μία από τις εκατοντάδες  εταιρίες ανάπτυξης ιστοσελίδων και  να επιλέξετε ανάμεσα στα αμέτρητα templates που υπάρχουν σε αυτά. Είναι προτιμότερο να μισθώσετε κάποια εταιρία για τη δημιουργία του site σας με ένα από το έτοιμα που  διατίθενται στην αγορά παρά να το κατασκευάστε απο την αρχή καθώς πρώτον είναι πλύ πιο ακριβό και δεύετερον δεν είναι καθόλου ευέλικτο, γεγονός που θα σας δυσκολέψει στη διαχείρση της ιστοσελίδας σας.

Με το wordpress   θα  αποκτήσετε ένα ελκυστικό σχεδιασμό ιστοσελίδων χάρι στο οποίο  θα μπορείτε  να προωθήσετε αποτελεσματικά την ιστοσελίδα σας  και έτσι θα αποκτήσετε ένα δημιοφιλή website το οποίο θα το επισκέπτονται καθημερινά ένας μεγάλος αριθμός χρηστών. Προτιμήσετε το WordPress για το σχεδιασμό  του εταιρικού ή προσωπικού website σας!

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Απαντήστε