ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ

ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ

Τρίτη, Αυγούστου 13th, 2013

Μόδα είναι η παροδική συνήθεια που για ορισμένο χρονικό διάστημα γενικεύεται σε μεγάλο φάσμα της κοινωνίας, σε ότι αφορά την ενδυμασία, την κόμμωση, τη μουσική. Η μόδα είναι στην πραγματικότητα ένα πολυσύνθετο φαινόμενο που καθρεφτίζει τις κατευθύνσεις και τις εξελίξεις μιας κοινωνίας σε μια ορισμένη ιστορική περίοδο. Οπωσδήποτε η μόδα αποτελεί αντανάκλαση των κοινωνικών και οικονομικών συνθηκών.

 

Έτσι στην κλασσική εποχή αντιστοιχεί η απλή φορεσιά με τον απέριττο χιτώνα. Αντίθετα η πολυτέλεια της Βυζαντινής αυλής επιβάλλει πολυτελή γυναικεία ρούχα από μετάξι και άλλα βαρύτιμα υφάσματα, ενώ ταυτόχρονα ο χριστιανισμός επέβαλλε την αυστηρότητα του τρίχινου χιτώνα. Χαρακτηριστικό της ναπολεόντειας εποχής είναι η έλλειψη επιτήδευσης, ενώ η παλινόρθωση των Βουρβόνων έφερε πάλι στο προσκήνιο τα κρινολίνα και τα γυναικεία ενδύματα σε σχήμα κουδουνιού.

 

Στο πέρασμα λοιπόν αυτής της διαδρομής το γυναικείο ρούχο εξελίχθηκε και εξέλιξε το ωραίο γυναικείο φίλο. Σήμερα οι γυναίκες ξέρουν, ακολουθούν και προσαρμόσουν τις τάσεις της μόδας στην δική τους προσωπικότητα και τα δικά τους θέλω. Τέλος μην ξεχνάτε μόδα είναι και γυρίζει, κάντε λοιπόν μια ανανέωση στα ρούχα σας  κρατώντας κομμάτια από το παρελθόν προσθέτοντας ότι είναι απαραίτητο από το παρόν, δείχνοντας την προτίμηση σας στα ελληνικά γυναικεία ρούχα.

Οι σύγχρονοι επαγγελματίες στο χώρο των γυναικείων ενδυμάτων αναζητούν αξιόπιστες πηγές στην αγορά της χονδρικής στα γυναικεία ρούχα. Ο σωστός συνδυασμός του fashion design, της υψηλής ποιότητας των πρώτων υλών και της ραφής, οι προσιτές τιμές, καθώς και η μακρόχρονη εμπειρία και γνώση, αποτελούν βασικούς παράγοντες επιτυχίας στη χονδρική γυναικεία ρούχα. Τα γυναικεία ενδύματα σήμερα πρέπει να καλύπτουν τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας για ντύσιμο, κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας και για κάθε περίσταση.  Οι νέες τάσεις της μόδας προσδιορίζουν την κομψότητα με ρούχα υψηλής αισθητικής – ποιότητας και εφαρμογής.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)