NEA ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ MASTER POOL & SPA

NEA ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ MASTER POOL & SPA

Τετάρτη, Ιανουαρίου 30th, 2013

Το εισαγωγικό βίντεο του νέου site της εταιρείας Master Pool & Spa αποτελεί μια αντιπροσωπευτική παρουσίαση της εξελικτικής της πορείας παραθέτοντας έργα υψηλής αισθητικής που αποτυπώνουν την ευρύτητα των δραστηριοτήτων της. Οι πελάτες της Master Pool αναγνωρίζουν το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας για τη μελέτη πισίνας, την κατασκευή πισίνας, τον εξοπλισμό πισίνας καθώς και άλλων θεαματικών έργων με πισίνες στη Θεσσαλονίκη που κοσμούν κάποια από τα πιο ευφάνταστα ξενοδοχεία και σπα.
Παρέχοντας καινοτόμες υπηρεσίες πισίνας όπως ο σχεδιασμός, η κατασκευή, η ανακατασκευή και η συντήρηση, η Master Pool & Spa πρωτοπορεί προσφέροντας σύγχρονες εξατομικευμένες προτάσεις και λύσεις για ιδιώτες και επαγγελματίες. Από πισίνες lagoon και θεματικά πάρκα, σύγχρονες πισίνες με πλευρική υπερχείλιση, εσωτερικές πισίνες γυμναστηρίων έως και σάουνες, χαμάμ και πισίνες υδρομασάζ η Master Pool & Spa διαπρέπει με την κατασκευή έργων κορυφαίας τεχνολογίας και υψηλής αισθητικής χρησιμοποιώντας πάντα υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.
Η νέα ιστοσελίδας της Master Pool & Spa διαθέτει άρτια δομημένο, πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τη συλλογή των έργων της ενώ δίνει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να μείνουν συντονισμένοι με τις τελευταίες εξελίξεις του χώρου, τα νέα προϊόντα και κατασκευές καθώς και να ενημερώνονται για νέες προσφορές και προτάσεις με την εγγραφή τους στο newsletter καθώς και παρακολουθώντας τα τρέχων banner που βρίσκονται online.
Αναδεικνύοντας την οικολογική της συνείδηση η Master Pool & Spa πρωτοπορεί στην κατασκευή οικολογικών έργων με τη χρήση συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας και οικολογικών προϊόντων υψηλής ποιότητας.
Με κορυφαίες συνεργασίες στο βιογραφικό της τόσο στη Βόρεια Ελλάδα όσο και στην Πελοπόννησο και τα νησιά του Βορείου Αιγαίου καθώς και το εξωτερικό η εταιρεία στηρίζεται σε ένα δίκτυο διακεκριμένων συνεργατών που αποτελούν ένα πυρήνα αξιοπιστίας, κατασκευάζοντας έργα παγκόσμια εμβέλειας και μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)