Ελισάβετ Μπαρμπαλιού – Αποστολίδου
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Ελισάβετ Μπαρμπαλιού – Αποστολίδου

Ελισάβετ Μπαρμπαλιού – Αποστολίδου
Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια

Αν μάθουμε να παρατηρούμε τους κύκλους της ζωής μας, καθώς και τον εαυτό μας μέσα σε αυτούς, θα δούμε έκπληκτοι ότι επαναλαμβάνονται σε όλη τη διάρκειά της, ότι έχουν αρχή και τέλος και ότι περνάνε διαδοχικά από ήρεμες περιόδους σε άλλες πιο έντονες και κρίσιμες. Αν καταφέρουμε δε, να αποκτήσουμε μια κυκλικότητα στη σκέψη μας, εναρμονισμένη με τη λογική και το συναίσθημα, με την οποία θα διαχειριζόμαστε τα κρίσιμα, ιδιαίτερα, μεταβατικά στάδια, θα έχουμε πετύχει να ζούμε μια συγκροτημένη, ήρεμη και γεμάτη νόημα ζωή.

Η διαδικασία της Ψυχοθεραπείας με τη βοήθεια του ειδικού, μπορεί να υποστηρίξει και να συμβάλλει καθοριστικά στη διαχείριση τέτοιων δυσκολιών καθώς και στην εξερεύνηση νέων δυνατοτήτων του εαυτού και νέων επιλογών.

Είμαι εδώ για να σας ακούσω, να ορίσουμε μαζί το θεραπευτικό πλαίσιο που χρειάζεστε και θα σας βοηθήσει να βγείτε από τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζετε, ανοίγοντας καινούργιους κύκλους ή κλείνοντας παλιούς, πάντα με κέντρο τον εαυτό. Με σεβασμό πάντα στην ατομικότητα και διαφορετικότητα του κάθε ανθρώπου, στις ανάγκες του καθώς και στη δυσκολία που εκείνος φέρνει, τον συντροφεύω στην προσπάθειά του να αντιμετωπίσει το πρόβλημα αλλά και να αποκτήσει μια καινούργια οπτική για τη ζωή του.

Οι υπηρεσίες που προσφέρω, απευθύνονται σε άτομα, ζευγάρια, οικογένειες, παιδιά, έφηβους καλύπτοντας τομείς όπως: συμβουλευτική, ψυχοθεραπεία ατομική, ζευγαριού και οικογένειας, ομαδική ψυχοθεραπεία, αντιμετώπιση συναισθηματικών και αναπτυξιακών διαταραχών παιδιών, συναισθηματικά προβλήματα εφήβων, επαγγελματικό προσανατολισμό, διερεύνηση και διάγνωση προσωπικότητας. Παρέχεται επίσης στήριξη σε επαγγελματίες που αναζητούν λύσεις και βοήθεια στο εργασιακό τους περιβάλλον

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Ελισάβετ Μπαρμπαλιού - Αποστολίδου, 5.0 out of 5 based on 1 rating