Τι πρέπει να Θεωρήσετε Προτού Αγοράσετε  Νέο Γυναικείο Μαγιό Φέτος το Καλοκαίρι?

Τι πρέπει να Θεωρήσετε Προτού Αγοράσετε Νέο Γυναικείο Μαγιό Φέτος το Καλοκαίρι?

Πέμπτη, Μαΐου 16th, 2013

Η αγορά ενός νέου σετ μαγιό είναι ένα θέμα που απασχολεί τις περισσότερες γυναίκες κάθε άνοιξη. Θα πρέπει να θεωρήσουν αρκετά πράγματα προτού πάρουν την τελική απόφαση ώστε να καταλήξουν με την ιδανικότερη επιλογή. Πράγματα όπως ο τύπο σώματος, την αιτία αγοράς, το χρώμα και ο σχεδιασμό, πρέπει να ληφθούν υπόψη ώστε το μαγιό να είναι όπως το φαντάζονται.

1. Σκοπός

Προτού αποφασίσετε να αγοράσετε ένα νέο μαγιό, θα πρέπει πρώτα να θεωρήσετε τον λόγο που προορίζετε το νέο σας μαγιό. Άμα σχεδιάζετε να πάτε για διακοπές καλό είναι να το αγοράσετε προτού πάτε διότι οι περισσότερες τουριστικές περιοχές χρεώνουν πολύ περισσότερο για ένα γυναικείο μαγιό.

Θα πρέπει να αγοράσετε τουλάχιστον 2 μαγιό διότι στις διακοπές τον περισσότερο καιρό θα είσαστε μέσα στο νερό ή στην παραλία, και καλό είναι να έχετε ένα που είναι στεγνό. Επίσης είναι ωραίο να μπορείτε να αλλάζετε στυλ κάθε φορά που επισκέπτεστε μία νέα παραλία ή ένα νέο beach bar. Άμα ψάχνετε μαγιό για λόγους εξάσκησης ή προπόνησης, προτιμήστε ένα ολόσωμο μαγιό ή ένα που θα σας παρέχει μεγαλύτερη άνεση και υποστήριξη.

Σιγουρευτείτε ότι το μαγιό σας θα είναι ποιο εφαρμοστό από ένα γυναικείο μαγιό μόδας, ώστε να μην ανησυχείτε να μην πέσει. Άμα ψάχνετε για ένα μαγιό για να φοράτε απλά για ηλιοθεραπεία, τότε θα μπορούσατε να πάτε για τα ποιο μοντέρνα σχέδια. Απλά να σιγουρευτείτε ότι είσαστε ποιο άνετες σε ότι στυλ επιλέξετε και ότι εφαρμόζουν καλά πάνω σας.

2. Χρώματα

Τα γυναικεία μαγιό είναι διαθέσιμα σε πολλά χρώματα και σχέδια. Ένα μαγιό σε μαύρο χρώμα είναι πάντα δημοφιλής για πολλές γυναίκες που θέλουν να το φορέσουν για περισσότερο από ένα καλοκαίρι, ή θέλουν να επιδείξουν ένα ποιο κλαστικό στυλ. Τα άλλα χρώματα συνήθως ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, άλλα το καλό είναι ότι η μόδα κάθε μερικά χρόνια κάνει τον κύκλο της. Άμα θέλετε κάτι το διαφορετικό άλλα όχι και τόσο τρελιάρικο, δοκιμάστε ένα μαγιό με χάντρες ή άλλα αξεσουάρ ενσωματωμένα σε ένα απλό μαγιό.

Επίσης σχέδια και τυπώματα είναι καλή ιδέα αν θέλετε να δείξετε ποιο διασκεδαστική. Γενικά επιλέξτε ένα μαγιό με μικρό  σχέδιο ή τύπωμα, ή ένα απλό μονόχρωμο αν θέλετε κάτι σε ποιο minimal λουκ, διότι τα σχέδια και τα τυπώματα τις περισσότερες φορές τραβούν την προσοχή στο ίδιο το μαγιό αντί για την σιλουέτα σας.

3. Τύπος Σώματος

Προσπαθήστε να αγοράσετε ένα τύπο μαγιό βάση του τύπου σώματος σας. Ωστόσο, το ποιο σημαντικό πράγμα είναι να αγοράσετε αυτό που σας κάνει να αισθάνεστε ποιο άνετες. Είναι σημαντικό να δοκιμάζετε διαφορετικούς σχεδιασμούς και στυλ όταν ψωνίζετε ένα γυναικείο μαγιό, διότι μπορεί να κολακεύσει το σώμα σας με διαφορετικό τρόπο από τα μαγιό που ήδη κατέχετε. Σε γενικές γραμμές, μία ανισσόροπη σιλουέτα μπορεί να ισορροπηθεί με κάποιες λεπτομέρειες και η εφαρμογή διακοσμητικών στοιχείων σε σημεία που θέλετε να κρύψετε ή να καλύψετε.

Αν για παράδειγμα έχετε φαρδιούς ώμους και μεγάλο μπούστο, άλλα μικρούς γοφούς, ένα μονόχρωμο σουτιέν με ένα σλιπ ή σορτς μαγιό με σχέδια ή ψηφιακές τυπώσεις θα έδειχνε την σιλουέτα σας ποιο ισορροπημένη. Άμα θέλετε να δημιουργήσετε μία ποιο καμπυλωτή σιλουέτα σε ένα αθλητικό σώμα, δοκιμάστε να τονίσετε την μέση με διάφορες λεπτομέρειες και αξεσουάρ.

Άμα θέλετε να μειώσετε γενικά το μέγεθος ,καλή επιλογή είναι ένα μονόχρωμο μαγιό, ίσως με ρύθμιση στην μέση, ή άλλες λεπτομέρειες που τονίζει την μέση άλλα καλύπτει εκεί που πρέπει. Επίσης η χρήση διάφορων αξεσουάρ όπως φουστίτσες, φουλάρι και σαρόγ είναι καλή ιδέα σε περίπτωση που αισθάνεστε πολύ εκτεθειμένες.

Έχοντας υπόψη τις παραπάνω συμβουλές θα μπορέσετε να κάνετε μία σοφή επιλογή για γυναικείο μαγιό είτε το θέλετε για τις διακοπές είτε για κολύμπι, είτε απλά για ηλιοθεραπεία. Το συμαντικό είναι να επιλέξετε κάτι που είναι άνετο, κολακεύει το σώμα σας και ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές τις γυναικείας μόδας φέτος το καλοκαίρι.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)