9MM Energy Drink – Αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδος

9MM Energy Drink – Αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδος

Τρίτη, Αυγούστου 13th, 2013

Το «9MM ENERGY DRINK» είναι ένα φρουτώδες ανθρακούχο ποτό με καφεΐνη, ταυρίνη, βιταμίνη C, νιασίνη, παντοθενικό οξύ, Β6, Β2 και φολικό οξύ.

 

Η περιεκτικότητα σε καφεΐνη είναι περίπου ίδια με ένα φλιτζάνι καφέ, η καφεΐνη δρα ως διεγερτικό του κεντρικού νευρικού συστήματος, ενισχύει  την λειτουργίας της καρδιάς και των νεφρών και είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό για το ανθρώπινο σώμα.

 

Η ταυρίνη είναι ένα αμινοξύ, το οποίο παράγεται φυσιολογικά από τον ανθρώπινο οργανισμό. Παίζει μεγάλο ρόλο στη ρύθμιση της λειτουργίας της καρδιάς και  των μυών. Βοηθά επίσης στη ροή της γλυκόζης στα κύτταρα, εξασφαλίζοντας την παροχή ενέργειας και την αύξηση της σωματικής απόδοσης.

 

Οι βιταμίνες μειώνουν τα καρδιαγγειακά προβλήματα, τα εγκεφαλικά επεισόδια, την κατάθλιψη, την διαταραχή του ύπνου και τις κρίσεις άσθματος. Υποστηρίζουν την διαδικασία μετατροπής της ζάχαρης σε ενέργεια, στα κύτταρα  και βελτιώνουν τον μυϊκό τόνο.

 

Όλα τα συστατικά αυτά στο σύνολό τους  αυξάνουν την απόδοση των μυών και ενισχύουν την πνευματική εγρήγορση του εγκεφάλου.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)