Alexandridis Interiors

Alexandridis Interiors

Πέμπτη, Απριλίου 18th, 2013

 

Alexandridis Interiors

 

Η Εταιρεία μας Δραστηριοποιείται στον χώρο της ταπετσαρίας από το 1964. Η κύρια δραστηριότητα της αναπτύσσεται στην παραγωγή Μαξιλαριών, Καθισμάτων, Υφάσματα Επίπλων, Επενδύσεων και Κουρτινών. Η έδρα μας είναι στον Πειραιά Λ. Δημοκρατίας 90 , Κερατσίνι. Εξυπηρέτουμε τον Πειραιά και τις ευρύτερες περιοχές.

 

Με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, την αισθητική, την άνεση, την λειτουργικότητα και την άριστη τεχνική μας κατάρτιση δημιουργούμε έπιπλα κατάλληλα για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για τον εξοπλισμό Πλοίων, Οικιών, Ξενοδοχείων, Εστιατορίων, Καφετεριών και άλλων χώρων. Πρωτοπόρος στον Τεχνικό και Σχεδιαστικό Τομέα που αφορά τις Ταπετσαρίες, την Επένδυση και την προστασία των Ταχυπλόων Σκαφών, Ιστιοπλοϊκών και Κότερων. Η Εταιρεία μαςηγείται σταθερά στην Ελληνική Αγορά .

 

Με τη μακροχρόνια επιχειρηματική μας πορεία, έχουμε δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τους πελάτες μας που λειτουργούν σαν κινητήριος δύναμη στη συνεχή τεχνολογική και οργανωτική εξέλιξη της εταιρείας μας. Είμαστε μία επιχείρηση με παράδοση στην άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας και με νέους συνεργάτες οι οποίοι ενστερνίζονται πλήρως το σκοπό μας αυτό! Μας διακρίνει μια πελατοκεντρική νοοτροπία στα πλαίσια της οποίας επιδιώκουμε άμεσα και αποτελεσματικά να δίνουμε λύσεις. Η εξυπηρέτηση και η προσωπική τεχνική υποστήριξη που σας παρέχουμε, δίνουν τη μέγιστη αξία στα χρήματα που επενδύετε στα προϊόντα μας αλλά και θεσπίζουν μια σχέση εμπιστοσύνης.

 

Γνωρίζουμε τις σύγχρονες ανάγκες και προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο.

Ακούμε τις γνώμες σας και ανταποκρινόμαστε στους προβληματισμούς σας.

Οι άνθρωποι της Alexandridis Interiors έχουν ενημερωθεί και καταρτιστεί πλήρως ώστε να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας και να σας κατευθύνουν σωστά με βάση τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.


 

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Απαντήστε