Club 22

Club 22

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 6th, 2013

Ο Πάνος Κιάμος αλλάζει στέκι και μετά από δύο χρόνια γεμάτα επιτυχίες στο Ποσειδώνιο, φέτος ανηφορίζει πιο κεντρικά και θα εμφανίζεται σε ένα από τα γνωστότερα κέντρα της νυχτερινής Αθήνας, το Club 22 της Λεωφόρου Βουλιαγμένης!

Τα νέα του τραγούδια έχουν ήδη μεγάλη αναγνωρισιμότητα και η διασκευή «φωτιά με φωτιά» στο τραγούδι του Azis (Sen Trope) είναι το πιο hot τραγούδι του φετινού χειμώνα!

Στο πλευρό του στο Club 22 εμφανίζονται οι Goin’ Through the band. Ο Νίκος Βουρλιώτης και η παρέα του είναι οι πλέον αναγνωρίσιμοι της hip hop σκηνής με τα περισσότερα κομμάτια τους να είναι γνωστά στο ευρύ κοινό. Έχουν συνεργαστεί με πολλούς μεγάλους καλλιτέχνες όπως ο Αντώνης Ρέμος κ.α.

Το σχήμα του Club 22 πλαισιώνουν η Ελευθερία Ελευθερίου και η Βασιλική Νταντά. Η Ελευθερία μετά το x-factor που έγινε γνωστή στο κοινό για την εξαιρετική της φωνή, συμμετείχε στην Eurovision με τα χρώματα της Ελλάδας με το τραγούδι «Aphrodisiac», ενώ η Βασιλική μετά από 5 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στις πίστες της Θεσσαλονίκης, κατεβαίνει στην Αθήνα.

Το Club 22, με τον μοναδικό Πάνο Κιάμο θα είναι το σίγουρο στέκι της νεολαίας για όλο το χειμώνα.

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Απαντήστε